Perşembe, Ocak 07, 2010

Bahanemiz Oğlan...

Bloglarını yazısız bırakmayan yazarlara gıpta ediyorum. Ben maalesef "ayda bir"den öteye gidemedim. Bu sefer araya oğlan girdi. Bahanem sağlam. Bu sebeple "nereye kayboldu bu adam?" diye düşünenler böylece umarım beni anlayışla karşılarlar.

Ana İngiliz, baba da Türk olunca iki isim verdik. Daniel Paşa... Çoğu arkadaşım şaka ediyorum zannetti. Etmediğimi gören "öyle isim mi olur!" dedi. Bal gibi olur. Mustafa Kemal Paşa, İsmet Paşa, Hasan Paşa var da bizim ki Paşa olunca "olmaz". Olur olur... Ben de böylece paşa babası oluyorum. Tabii oğlan askere gidince çok eğlenecek, o kesin!

Paşa Bey izin verdiğinde yazacağım söz. Sırada bir Mısır yazısı var. Sonra bir dolma kalem... 2010'da İngiltere'ye ilişkin ilginç anılarımı da karalayacağım. Yakında görüşmek üzere!


13 yorum:

  1. Tebrikler Alimcim.Çok tatlı birşey bu.Şansı Açık Olsun.Kitabını aldım ve fakat ikizlerden fırsat bulamadığım için hala başlayamadım okumaya en kısa zamanda inşallah

    YanıtlaSil
  2. Alim & Rachel, tebrik ederim, "anali babali", saglikla, huzurla buyusun Daniel Pasa. (Hem Pasa diye isim var memlekette, sasirmazlar normalde ama Daniel'in pesinden gelinde e$siz olmu$ tabii hehe)

    Biliyorum bebek blogu degil bu ama ara sira fotograf yayinlamalisiniz bence Turkiye'deki takipciler icin. Rachel'a cok selamlarimi ilet lutfen...

    YanıtlaSil
  3. cok tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun insallah. Ismi cok orijinal olmus bence, cok begendim. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  4. hosgelmis aramiza minik melek, gidecek cok yolu olsun:)

    YanıtlaSil
  5. Yorumlarınız için çok teşekkürler! Hepinize iyi yıllar!

    YanıtlaSil
  6. Tekrardan tebrikler sana ve ailene. Pasa ismine degisik gozle bakanlardanim sanirim (sonuc olarak yasi gecmislerin kazandigi bir unvan ve Datca'da bolcana var) ama Daniel sayesinde alisacagiz, en genc pasa olarak tarihe gececek o da ;)

    Misir yazisini merakla bekliyorum, bizimkiyle ne kadar benzerlikler bulacagim :)

    YanıtlaSil
  7. Allah analı babalı büyütsün.
    İsmi de çok beğendim, adıyla büyüsün

    YanıtlaSil
  8. mutlulukla büyütün, tebrikler.

    YanıtlaSil
  9. Özge, 80'lerden beri bir çok şeye alıştık buna da alışırsın :))

    YanıtlaSil
  10. Hoşgelmiş Daniel Paşa.
    Analı babalı büyüsün gerçekten. En önemlisi bu galiba, onlar için analarıyla babalarının sevgisi, onların verdiği güven duygusu herşeyden önemli.

    YanıtlaSil
  11. Bir tek Akbulut'a alisamamistik, hatirlatirim ;-D

    YanıtlaSil
  12. ayyy bahanenin yakisikliligina bakin.
    Ismi cok yakismis , hemde cok !
    Ama biz anne bloggerlar arada Daniel Pasa maceralarida isteriz , ona gore :)

    Tebrikler !

    YanıtlaSil
  13. Uzun sure oldu takipteligim, ben de Ada ulkesine ayak bastigimdan beri belki de... Sonra donus... Bizim evin Ponpon hanimi engelledi bloglarda gezinme isini. Ama maailecek Daniel Pasa'ya hosgeldin deriz. Saglikla, mutlulukla, tum sevenleri, annecigi, babacigi ile buyusun. Boyle bahaneye can kurban :)

    YanıtlaSil

Yorumlariniz alinir!