Salı, Nisan 29, 2003

SON MEKTUP

SON MEKTUP


Thu Apr 17, 2003 1:58 pm



Degerli Grup Uyeleri,

158 gundur yollardayiz. Imkanlar el verdigi olcude, gezdigimiz gordugumuz cografyalara iliskin gozlemlerimizi ve tecrubelerimizi sizlerle paylasmaya gayret ettik. Yolladigimiz mektuplar siz dostlarimizin sayesinde duzenli bir sayfada toplandi ve alim-rachel yahoo groups yine sizlerin sayesinde olusturuldu. Bu olusumlar ve desteginiz bizi cok mutlu etti, atesledi. Sizlerden gelen feedbackler ile daha fazla uretip daha fazla yazmaya gayret ettik.

Ne yazik ki, tum cabalara ragmen, grubumuzun uye sayisi 20'de takildi kaldi. Savasin da etkisiyle olsa gerek, feedbackler azaldi, mailleriniz gelmez oldu. Gezginin besini olan paylasim, bir anlamda, yitti gitti.

Netice itibariyle, bu mektup ile gezimize iliskin yazilara son verme karari aldik. Bu karari anlayisla karsilayacaginizi umuyoruz. Gunu gunune tuttugumuz notlar ve gorsel malzeme ile, memlekete donunce daha iyi projeler gerceklestirecegimize inaniyoruz. Bunun bir son degil de, yeni bir baslangic oldugunu dusunuyoruz.

Gezimiz esnasinda bizlere destek olan siz dostlara ne kadar tesekkur etsek azdir. Sagolun varolun.

Mektubumuza Piri Reis'in su sozuyle son vermek istiyoruz; " ...oyle kaptanlar vardir ki, gorduklerinin, bildiklerinin bir zerresini bile baskalarina anlatmazlar..."

Hasretle...

Alim & Rachel ERGINOGLU


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlariniz alinir!