Pazartesi, Haziran 01, 2009

Kitabın Yurtdışı Siparişi

Yurtdışından email atan bir kaç okur kitabı temin edebilmek için benden yardım istediler. Açıkcası bu sabaha kadar kitabın internet üzerinden yurtdışına satışının olduğunu bilmiyordum. Meğer www.tulumba.com adlı site üzerinden bu imkan varmış. İşte 'Bir Türk Bir İngiliz ve Üç Kuruşluk Dünya' nın linki:

Teşekkürler!

http://www.tulumba.com/storeItem.asp?ic=zBK333559GA910

5 yorum:

  1. Başar Bey,

    Size sözüm var. Kitabımı bizzat göndereceğim. Zira şu an tatilde olduğum için bir kaç hafta sonra ancak...

    Alim

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar..Bana sürekli değişik kitaplar getiren bir kitapçım var..çok güzel kitapları okumamı ve yeni yazarları keşfetmemi sağlamıştır..Bir gün elinde sizin kitabınızla geldi bunu mutlaka okumalısın dedi..peki dedim..ve az önce bitirdim..gerçekten sizinle beraber asyayı gezdim diyebilirim..ama herkes sizin yaptığınızı yapamaz..hele biz türkler için dahada zor..çok zor şartlarda 194 gün..ama değer bence..ruhunuzda bıraktığı huzur ve yenilenmişlik yeter bence..Şunu öğrendimki bunu yapamıyorsamda önce ülkemi gezeyim o zaman hatta şehrimi..köylerine kadar tanıyabilimeliyim..bizde kendi çapımızda gezmeye başladık..yeni yerler..yeni nefes gibi..racheli,maviyi seni sevgiyle öpüyorum...servet

    YanıtlaSil
  3. Servet Bey, bu ovguleri hak ediyor muyum bilemiyorum? Paylasabilmek guzel bir olgu. Bunu becerebildiksey ne mutlu bize! Soylediklerinize katiliyorum. Gezmek gormek icin mutlaka uzaklara gitmeye gerek yok. Yurdumuz da o kadar guzel yorelerimiz var ki... Nerede olursa olsun, kesfetmek - hem dunyayi, hem de insanin kendisini - buyuk bir haz. Gunun sonunda her adim bir icsel yolculuk, oyle degil mi? Iyi yolculuklar!

    Alim Erginoglu

    YanıtlaSil
  4. yüzümde kocaman bi gülümsemeyle tekrar merhabalar..servet bey değil..servet hanım..gerçi ben bu duruma alıştığımdan sorun yok..Paylaşmak bencede çok güzel..ilginç olan ne biliyormusunuz..eskiden bunları paylaşmak uzak bi hayaldi..şimdi kitabını okuduğum yazarlarla sanal ortamda da olsa bi şeyleri paylaşmak çok hoş..kitabınızın hayatımda yeri önemli..sevgiyle..

    YanıtlaSil

Yorumlariniz alinir!